Uitleg over de Book of Raider gokkast

De Book of Raider gokkast is een spel waarin jij aan een spannende zoektocht zal gaan beginnen. De echte avonturier komt naar boven, want het is tijd om de verborgen schatten te gaan vinden. Je kan op de Book of Raider gokkast dan ook vier verschillende jackpotprijzen winnen en het is mogelijk om gedurende het bonusspel tot een mooie en winstgevende combinatie te komen. Speel eerst gratis op de Book of Raider gokkast of speel met echt geld mee bij één van de legale goksites in Nederland.

Hoe werkt de Book of Raider gokkast?

De Book of Raider gokkast speel jij met vijf rollen, drie rijen en 10 winlijnen. De minimale inzet bedraagt 10 eurocent per draai en het is mogelijk om tot maximaal 25 euro per draai in te zetten. Het uitbetalingspercentage staat op 95,72% en de variantie is erg hoog. Je kan tot wel 10.000 keer de inzet winnen op de Book of Raider gokkast, maar dan moet je wel het nodige geluk hebben tijdens het spelen. De gokkast kan jij trouwens ook spelen op een mobiele telefoon of een tablet.

Jackpot Boost

Het is altijd leuk om mooie prijzen te winnen en die kans krijg jij zeker op de Book of Raider gokkast. Je kan met de Jackpot Boost Feature de kans op een hoofdprijs doen laten stijgen. Jouw inzet moet je in één klap verdubbelen, maar je kan wel wat sneller de Royal Jackpot Feature activeren. Natuurlijk is het niet verplicht om deze Boost te activeren en maak jij ook zonder de verhoogde inzet kans op een jackpotprijs.

Jackpot op de Book of Raider gokkast

Je kan op de Book of Raider gokkast verschillende jackpotprijzen winnen, maar daarvoor moet jij wel eerst de Royal Jackpot Feature vrijspelen. Dat kan op willekeurige momenten gebeuren en daarvoor hoeft er geen bepaalde combinatie op de rollen te verschijnen. In het jackpotspel zal jij met zeven rollen en zeven rijen spelen. Het doel is om het spel te eindigen op een bepaalde kleur, namelijk blauw, groen, rood of geel. Bekijk hieronder welke prijzen bij een kleur horen:

Blauw: 10x de inzet
Groen: 100x de inzet
Rood: 1000x de inzet
Geel: 10.000x de inzet

Gratis spins bonusspel

De Book of Raider gokkast heeft ook een gratis spins bonusspel voor je klaarstaan. Je kan het spel starten door drie of meer boeken te draaien. In het spel zal jij met 10 gratis spins gaan proberen om extra prijzen te winnen. Een van de symbolen zal zich steeds weer expanderen en zal de kans op een mooie prijs vergroten. Je kan ook nog 10 extra spins verdienen door nogmaals drie boek-symbolen te draaien op de Book of Raider gokkast.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *